mandag 8. februar 2010

Bleier som hobby

Vel, da var det vel på tide å prøve seg på en blogg. Jeg bruker en del tid inne på forumet Tøybleier.no og der er det mange hyggelige damer som er flinke til å blogge. Selv er jeg helt ny på dette. Bloggen kommer i hovedsak til å dreie seg om det jeg lager. Jeg er glad i å strikke, og så syr jeg tøybleier.
I kveld har jeg sydd ei rød bleie med bamser på. Denne er en bestilling fra ei på tøybleieforumet. Hun ønsket en alt-i-ett-bleie. Det er kort fortalt ei tøybleie som er veldig enkel i bruk. Man trenger ikke å stappe i ekstra innlegg, eller ha sperrelag utenpå. Man tar bare bleia på akkurat som ei engangsbleie, og etter bruk vaskes den istedet for å kastes. Den jeg laget i kveld har deilig bambusvelur inn mot huden til barnet. Den er utrolig myk, og må jo være mye bedre å ha på seg enn papirbleiene :) Vi har hvertfall aldri angret på at vi valgte tøybleier til vår sønn. Det finnes så utrolig mange stilige bleier, og de er jo så myke! Et bleieskift blir aldri kjedelig. Man blir jo rent glad av å se på hylla med alle de fine, myke og fargerike bleiene.

For meg har faktisk bleiene blitt til en hobby. Hadde noen sagt til meg for 10 år siden at jeg en gang ville få bleier som hobby, så hadde jeg nok trodd det hadde rabla for dem. Men det er altså sant. Jeg har brukt mye tid på å prøve meg frem med symaskinen, og har etterhvert kommet frem til et mønster som hvertfall passer bra til vår sønn, og siden jeg skal være hjemme med ham frem til august, så fant jeg ut at det kunne være greit å spe på inntekten litt. Så da kjøpte jeg inn stoffer til bleier, og fikk mitt eget underforum på tøybleier.no Der kan man bestille MonTex-bleier ;)

2 kommentarer:

  1. Så fint at du har fått deg blogg :)
    Kjempefin AIO også :D
    Jeg følger selvsagt denne

    SvarSlett
  2. Så bra at du har nå en blogg, MonTex! Du syr supre bleier og det blir supert å få disse ut i verden! Lykke til med blogging og bleiene og alle andre planene dine :)

    SvarSlett