søndag 11. april 2010

Ny storbestilling ferdig

I kveld fikk jeg sydd de to siste bleiene til min foreløpig største kunde. Nå ligger fem bleier på pianoet (ja, det er det mest logiske stedet å oppbevare bleier). Total har jeg da sydd ti bleier og fem innlegg til denne lille frøkna. Tusen takk til mamman hennes for bestillingen :)

Har dessverre ikke hatt så mye tid til å blogge i det siste. Jeg og min nå 13 mnd gamle sønn har vært hos mine foreldre en mnds tid. Reiste bort fra kulden her i nord i fire uker. Det var deilig, selv om vi savnet pappamannen veldig. Heldigvis kom han også sørover en tur for å feire ettårsdagen sammen med oss. Nå er vi alle tre hjemme igjen, og temperaturen her er heldigvis betraktelig bedre! Blir ikke så mye bleiesøm om dagene nå. Vi skal nemlig flytte til sommeren, så her er vi i full gang å forberede flytting. Denne uka har vi kontaktet megler i forbindelse med salg av leiligheten, og solgt litt møbler. Godt å bli kvitt litt.

Litt strikking har jeg klart å få til innimellom, så nå holder jeg på med en genser og et par votter til lillemann. Til begge har jeg funnet oppskrift i boka "strikk til nøstebarn" av Kathrine Gregersen. Er veldig glad i den boka. Mange fine basisoppskrifter!

Å! Så må jeg jo som den stolte mor jeg er, få lov til å fortelle at lillemann såvidt har begynt å gå. foreløpig går han bare noen få skritt for så å slenge seg ned på kne og løpe videre der. Tror han synes det går alt for tregt å gå, men det kommer seg vel etterhvert tenker jeg.

2 kommentarer:

 1. Så flink du er til å sy, også så masse fine tøybleier:)
  Kanskje jeg kan bestille ei av deg, når du flytter hit;)
  Flinke gutten din:)

  Trolle ;)

  SvarSlett
 2. Det er bare å bestille :)

  SvarSlett